Tag Archives: gjeneralet Rama e Kollçaku

Dy deklaratat e gjeneralëve

gjeneralet Rama e Kollçaku

Janë takuar në Prishtinë dy gjeneralët, Rrahman Rama komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës dhe shefi i Shtabit të Forcave të Armatosura të Republikës së Shqipërisë, Bardhyl Kollçaku.  Në fillim të agjendës së tyre, komandantët  patën një takim kokë më kokë, e më pas Kollçaku u prit  nga ministri …

Lexo më shumë