Tag Archives: gazetare

Shqipëri: Shoqërohen në Polici dy gazetarë, akuzohen për lajme të rreme

policaa shqiperi

Pas publikimit të lajmeve të rreme nga disa portale të cilat shkaktuan panik tek qytetarët ka ardhur edhe reagimi i Policisë së Shtetit. Drejtoria Vendore e Policisë Tiranë ka shoqëruar në Polici gazetarin e portalit “SYRI.net”, Aurel Rakipllari dhe gazetaren Daniela Grica e “Shekullit” të cilët kanë bërë publikim të …

Lexo më shumë

Jemi gazetarë, nuk jemi armiku

new york times _gazetare

Ne që merremi me gazetari meritojmë që t’i kemi “këmbët mbi zjarr”. Ne bëjmë gabime gjithë kohën, dhe shumë shpesh jemi sipërfaqësorë, sensacionalistë, të padrejtë, mbrojtës apo të zbavitur prej objekteve të shkëlqyeshme. Shkruan: NIKOLAS KRISTOF Kritikët kanë të drejtë që ne në median kombëtare shpesh humbasin kontaktin me Amerikën e …

Lexo më shumë