Tag Archives: Fyle

Fyle: Keni arritur përparim impresiv

Komisioni Evropian

Komisioneri i BE-së, për zgjerim, Stefan Fyle sot gjatë konferencës për media, ka thënë se  Kosova ka arritur përparim impresiv në kuptimin e normalizimit të mardhënieve si dhe në përmbushjen e prioriteteve në planin e fizibilitetit. Ai ka thënë se ndjehet i kënaqur që është në Kosovë pas “gjitha lajmeve …

Lexo më shumë