Tag Archives: fushe kosova

Festivali Ballkanik i Folklorit

festivali ballkanik i folklorit, fushe kosova, shqiperia, kroacia, mali zi, maqedonia e veriut

Fushë Kosova me edicionin e  tretë me ansanble ballkanike Festivali edhe kësaj here organizohet në ambientet e shkollës “Mihal Grameno” në Fushë Kosovë. Do të marrin pjesë ansamble dhe grupe nga Shqipëria, Kroacia, Bullgaria, Turqia, Maqedonia e Veriut, Mali i Zi dhe Kosova. Para fillimit të festivalit, nga ora 18:00, …

Lexo më shumë

Medvegja voton me 4 mijë shqiptar më pak

medvegja, kosova, serbia, zgjedhjet e jashzakonshme, Muharrem Salihu, fushe kosova

Në zgjedhjet e jashtëzakonshme duhet të zgjedhin 25 asamblistë të rinj, më pas kryetari Në Medvegjë, qytetarë janë votuar në  zgjedhjet e jashtëzakonshme lokale, ku të drejtë vote kanë 6.595 votues. Nga mëngjesi janë hapur 28 qendrat e votimit, ndërsa votuesit duhet të zgjedhin 25 këshilltarë komunal, të cilët zgjedhin …

Lexo më shumë