fbpx

Tag Archives: fushata

Partitë politike kanë nisur premtimet, po shpalosin edhe programet nëpër fushata me elektorat

Të gjitha partitë politike sot zyrtarisht e kanë hapur fushatën elektorale për zgjedhjet e 6 tetorit në Kosovë. Në tubimet e para me elektorat, partitë politike duke shpalosur programet, kanë theksuar edhe disa nga prioritet në mandatin eventual qeverisës të tyre. LDK ishte e para e cila e hapi fushatën …

Lexo më shumë

“Kur hapësira e shkollës së mesme shndërrohet në çerdhe për premtime elektorale”

“Kur-hapësira-e-shkollës-së-mesme-shndërrohet-në-çerdhe-për-premtime-elektorale”

Pas një raportimi të ditë më parë lidhur me hapjen e një institucioni parashkollor në hapësirat e shkollës së mesme të lartë profesionale “7 Shtatori” në Prishtinë, që dikur njihej si shkollë normale. Një punonjës arsimi i kësaj shkolle nën kushtet konfedenciale përmes një letre ka rikonfirmuar gjendjen aktuale që …

Lexo më shumë

Austriakët kundër myslimanëve

Austri

Fushata elektorale në Austri po i afrohet finishit. Si rrallë më parë ajo është e përqendruar në temat e imigrimit, të islamizimit dhe të refugjatëve – një garë e populistëve nga e djathta dhe fare nga e djathta. Temat e imigrimit, islamizimit, refugjatëve dhe mbrojtjes së kufirit janë temat më …

Lexo më shumë