Tag Archives: fushata zgjedhore

Sot, përfundon fushata zgjedhore

partitë

Pas një muaji premtime, shpalosje të programeve dhe takime me qytetarë, partitë politike sot do ta përmbyllin fushatën zgjedhore. Zgjedhjet lokale të cilat do të mbahen të dielën, pritet të sjellin një garë të ashpër në disa komuna. Sot, partitë do të zhvillojnë aktivitetet përmbyllëse në qytetet kryesore të Kosovës. …

Lexo më shumë