fbpx

Tag Archives: fun

Ujorët janë më mendjehapur se tjerët

mendjehapur

Janë të lidhur me planetin Uran dhe shikojnë gjithmonë drejt të ardhmes… Progresiv dhe inovativ, shenja juaj është gjithmonë para kurbës kur vjen puna me adoptimn e teknologjisë se re dhe pranimin e lëizjeve të reja shoqërore. Bëhet fjalë për shenjën e horoskopit Ujori  të cilët jo vetëm që e …

Lexo më shumë