Tag Archives: FSK

FSK me integritet kundër korrupsionit

FSK, rrustem berisha, Per Strand Sjaastad , norvergjia,kosova

Plani i integritetit 2019-2022 është një mjet për krijimin dhe verifikimin e integritetit të institucionit të Ministrisë së Mbrojtjës dhe FSK-së. Ministri i FSK-së Rrustem Berisha në publikimin e ketij plani tha se integriteti zë vend të rëndësishëm në dokumentat  e Ministrisë së Mbrojtjës. Ndër të tjera ai tha se: …

Lexo më shumë

Stoltenberg: Krijimi i ushtrisë në kundërshtim me këshillat e aleatëve të shumtë të NATO-së.

stoltenberg

InfoGlobi ju sjell deklaratën e shefit të NATO-së, Jens Stoltenberg për Kosovën, të cilën e bëri në konferencën e sotme për shtyp të mbajtur në Bruksel pas përfundimit të takimit të Këshillit Veri – Atlantik dhe ministrave të jashtëm. “Me ministrat e jashtëm diskutuam synimin e Kosovës që ta transformojë …

Lexo më shumë