Tag Archives: fshati i braktisur

Zbulohet fshati i braktisur para 1800 vitesh

fshati i braktisur

Një fshat i braktisur mesjetar është zbuluar nga punëtorët që përmirësojnë shtrirjen e rrugëve pranë Kembrixhit. Mbetjet e 12 ndërtesave mbulojnë një sipërfaqe prej gjashtë hektarësh dhe në të gjithë paraqitjen e vendbanimit është e dallueshme pavarësisht faktit se ishte braktisur më shumë se 1,800 vjet më parë shkruan DailyMAil. …

Lexo më shumë