Tag Archives: fruti i pasionit

Vetitë e frutit të pasionit dhe mënyra si të përdoret ai

fruti i pasionit

Vetitë ekzotike të frutit të pasionit janë të njohura gjerësisht për shëndetin e lëkurës, kryesisht kur kombinohen mrekullisht me përbërës të tjerë të dobishëm. Në Amerikën e Jugut, ky frut, përdoret për probleme mjekësore, në mënyrë të veçantë, për luftimin e ankthit, pagjumësisë, astmës, bronkit dhe infeksioneve të traktit urinar. …

Lexo më shumë