Tag Archives: fruthi

Fruthi edhe në Gjilan

fruthi

Xhevat Demiri, shefi i repartit të Infektologjisë në Gjilan, ka thënë se në këtë repart tashmë janë shtrirë katër raste të morbillit – fruthit. “Dy raste janë nga Kaçaniku dhe njëri nga Hogoshti e tjetri nga Gjilani”, ka thënë Demiri. Morbilli ose fruthi tashmë ka depërtuar edhe në rajonin e …

Lexo më shumë

QKUK: 4 raste të rënda me fruth

qkuk

“Në QKUK aktualisht janë duke u mjekuar 36 raste me fruth, prej tyre 4 janë në gjendje më të komplikuar, kurse 75 raste të tjera janë liruar për në shtëpi pas ofrimit të ndihmës mjekësore”. Kështu deklaron infektologu Hamdi Ramadani, njëherësh drejtor i Klinikës infektive në Qendrën Klinike Universitare të …

Lexo më shumë