Tag Archives: franz kafka

Franz Kafka, një mister letrar

franz kafka

Shkruajnë: Kersten Knipp / E. Xhani/DW Por pikërisht ky stil specifik i Kafkës garanton aktualitetin e tij të pandërprerë. Ja ku shtrihet ai, njeriu i pafuqishëm. Kurrizi i fortë si një zhguall. Kur ngre kokën sheh barkun e tij të fryrë, të murrmë dhe këmbët e tij të holla, mjerane …

Lexo më shumë