Tag Archives: Fotografët

W.Times më 1938: Fotografët i ngrejnë nervat emisarit të Shqipërisë

shkrimi_konice_zogu_infoglobi

Ky është një shkrim i gazetës “Washington Times” të datës 5 mars 1938, që flet për vizitën e tre motrave të Mbretit Zog në Uashington. Titulli: “Kryeqyteti sot në paqe; personalitetet mbretërore i prishën qetësinë”. Nëntitulli: “Kërshëria amerikane dhe fotografët i ngrejnë nervat emisarit të Shqipërisë”. Princeshat shqiptare, Ruhije, Mexhide …

Lexo më shumë