Tag Archives: Forumi Ndërkombëtar i Sigurisë

Thaçi pjesëmarrës në Forumin Ndërkombëtar të Sigurisë në Halifax

hashim-thaqi-hd

Presidenti Thaçi ka udhëtuar në Kanada, pjesëmarrës në Forumin Ndërkombëtar të Sigurisë në Halifax. Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka udhëtuar sot në Kanada, ku do të jetë pjesëmarrës në Forumin Ndërkombëtar të Sigurisë, që do të mbahet në Halifax. Krahas homologëve dhe përfaqësuesve të lartë, presidenti Thaçi …

Lexo më shumë