Tag Archives: fonde

BE opozitës: Roli i opozitës duhet të jetë konstruktiv; IPA të ratifikohet

kosova be

Zyrtarja e BE’së e cila ka qëndruar dje në Kosovë, përvec Haradinajt e Veselit, ka takuar edhe përfaqësuesit e opozitës, Visar Imerin e VV’së dhe Avdullah Hotin e Lidhjes Demokratike të Kosovës. Sikurse përfaqësuesve të pushtetit, edhe atyrë opozitarë, Angelina Eichhorst, Zëvendësdrejtoreshë Menaxhuese për Evropë dhe Drejtoreshë për Evropën Perëndimore, …

Lexo më shumë