Tag Archives: Fleckenstein

Fleckenstein: Kosovarët meritojnë liberalizimin e vizave

liberalizimi

Në një intervistë për portalin “European Western Balkans”, deputeti gjerman i Parlamentit Evropian, Knut Fleckenstein, i cili poashtu është edhe anëtarit i Komisionit Parlamentar për Punë të Jashtme dhe raportues për Shqipërinë, ka deklaruar se kosovarët e meritojnë liberalizimin e vizave. Eurodeputeti porosit vendet e BE’së që të mos shikojnë …

Lexo më shumë