Tag Archives: Flasin qytetarët

Flasin qytetarët : Ja pse po ikim

prishtina, newborn,fisnik ismaili

Migrimi ilegal është një fenomen që në masë të madhe ka përfshirë Kosovë muajt e fundit. Numri i qytetarëv që ka braktisur vendin ka kaluar shifra të mëdha. InfoGlobi ka raportuar edhe më herët për këtë çështje duke i’u referuar shifravee dhe burimeve zyrtare. Për çdo ditë, së paku nga …

Lexo më shumë