Tag Archives: Fisnik Ismaili

Përplasje mes Zekës dhe Ismailit

manjaket_

Deputetët Milaim Zeka dhe Fisnik Ismaili janë përplasur sot në mbledhjen e Komisionit për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media. Brenda Komisionit thonë se të pranishmit tjerë në mbledhje nuk kanë lejuar ndonjë konflikt fizik mes tyre. Në mbledhjen e sotme të Komisionit për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media …

Lexo më shumë

Ju flet Fisi…

prishtina, newborn,fisnik ismaili

Në intervistën dhënë Info Globit, Fisnik Ismaili aktivist i Lëvizjes Vetëvendosje dhe themeluesi e Drejtori Kreativ i ‘Ogilvy | Karrota’ në Kosovë, flet për pikëpamjet e tij personale lidhur me zhvillimet politike dhe ekonomike në vend. Ismaili ka mbi 17 vjet përvojë pune, shtatë prej të cilave ka punuar për …

Lexo më shumë