Tag Archives: fiskale

FMN: Kosova i ka përmbushur të gjitha caqet fiskale për muajin mars

Drejtori i Zyrës së FMN-së në Kosovë, Ruud Vermeulen, ka deklaruar se performanca në kuadër të programit të mbështetur nga FMN-ja vazhdon të jetë e fortë. “Autoritetet e Kosovës mbajtën diskutime me stafin dhe menaxhmentin e lartë të FMN-së në Uashington gjatë Takimeve Pranverore 2017. Diskutimet kishin në fokus performancën …

Lexo më shumë