Tag Archives: fishekzjarre

100 euro gjobë për fishekzjarre

fushekzjarre

Shpend Ahmeti, Kryetari i Komunës së Prishtinës, ka nënshkruar urdhëresën për ndalimin e përdorimit të produkteve piroteknike ( fishekzjarre) në vendet e hapura publike, si në tregje, rrugë dhe sheshe. Kjo ndalesë vlen për periudhën nga data 30 dhjetor 2017 deri më 3 janar 2018. Ata që veprojnë në kundërshtim …

Lexo më shumë