Tag Archives: Finlandë

Finlandë, burgu bëhet hotel

burgu_infoglobi

Në qytetin Kakolanmäki, afër Turkut, ndërtesa e burgut shndërrohet në hotel dhe disa dhoma mbeten qeli me qëllim të ndiesisë së burgut të dikurshëm. Ky destinacion do të realizohet në vitin 2020. Kjo ndërtesë e burgut, e cila është liruar së funksionuari si burg më shumë se dhjetë vite, është …

Lexo më shumë