Tag Archives: financimi i partive

Kosovë, shoqëria civile kundër projektligjit për financimin e partive

vetevendosje ligji i partive

Në Kosovë përfaqësues nga njëqind organizata të shoqërisë civile po kundërshtojnë projektligjin për financimin e partive politike, i cili sipas tyre pavarësisht ndryshimeve len sërish hapësirë për keqpërdorime. Në një protestë të organizuar sot në Prishtinë për të shprehur këto pakënaqësi, përfaqësuesit e këtyre organizatave u penguan derisa po përpiqeshin …

Lexo më shumë

Diskutohet Ligji i financimit të partive, përmendet modeli i Letonisë

Në takimin e organizuar nga Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit, të kryesuar nga kryetarja e komisionit, Albulena Haxhiu, u diskutua lidhur me Ligjin nr.03/L-174 për Financimin e Subjekteve Politike. Në parim, të gjithë përfaqësuesit janë pajtuar se deri më tani nuk …

Lexo më shumë