Tag Archives: filozofi

A lindim të moralshëm?

moraliteti, morali

Kjo është një prej pyetjeve të mëdha të jetës: A lindim të vetëdijshëm për dallimin mes të mirës dhe të keqes? Apo i mësojmë besimet morale nga prindërit dhe shoqëria? Filozofët dhe psikologët kanë besuar për një kohë të gjatë se fonshjat lindin “lista bosh” dhe se është roli I …

Lexo më shumë