fbpx

Tag Archives: Feyerabend

Feyerabend: Opozita dhe qeveria, të dyjat mbajnë përgjegjësi

shqiperi

Në intervistë ekskluzive për DW, eksperti i Fondacionit Konrad Adenauer për Ballkanin Perëndimor, Florian Feyerabend, thotë ndër të tjera se Shqipëria duhet të tregohet e rezervuar në zgjidhjen e statusit të Kosovës. Deutsche Welle:  Zoti Feyerabend, fondacioni juaj e konsulton rregullisht Partinë Demokratike në Shqipëri.  Deputetët e kësaj partie tashmë …

Lexo më shumë