Tag Archives: Festivali

Ulqini me festival unik

wafeul, ulqin, festivali

Për turistët por edhe për ata që e duan muzikën elektronike festivali “Waveul” në Ulqin “Waveul” paraqet mundësinë për blerjen e katër biletave e pesta vjen falas! Kjo ofertë vlen deri më 15 korrik, dhe është një mundësi e mirë për të gjithë ata që dëshirojnë të shkojnë si grup …

Lexo më shumë

Frika dhe Shpresa e Anibar-it

anibar, festivali, animacionet

Festivali Anibar Animation sivjet mban edicionin jubilar me temën  “Frika dhe Shpresa” Sipas organizatorvëve të festivalit në këtë vit jubilar, do të kenë një përfshirje të aktiviteteve të ndryshme që do të shfaqen në 5 kinema të Pejës. Rreth 300 filma të animuar, me një llojllojshmëri te pasur artistike me …

Lexo më shumë

Fillon festivali “Drini poetik”

Të premten në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës “Pjetër Bogdani”, në Prishtinë, filloi punimet festivali ndërkombëtar i poezisë “Drini poetik”. Është kjo hera e tretë me radhë që në tri qendra të Kosovës është organizuar një festival i këtillë. Deri tani ai u mbajt në Prishtinë, Prizren e Kukës. Festivali është …

Lexo më shumë