fbpx

Tag Archives: festa

Çka është festa Halloween

Halloween_infoglobi

Halloween është një festë vjetore, e cila mbahet çdo vit më 31 tetor, që ka rrënjë në traditat e vjetra evropiane. Filloi me festivalin e lashtë kelt të Samhainit, kur njerëzit do të ndiznin zjarre të mëdha dhe do të vishnin kostume për të shmangur fantazmat. Në shekullin e tetë, …

Lexo më shumë