fbpx

Tag Archives: fertiliteti

Gjetje të reja mbi fertilitetin

Në edicionin e fundit të zhurnalit ‘Nature’, hulumtuesit raportojnë se kanë identifikuar proteinën receptore që vepron më vezë. Atë e quajtën ‘Juno’ sipas zotit romak të fertilitetit.< Një ekip prej katër ekspertëve nga Instituti ‘Wellcome Trust Sanger’ në Britani, të udhëhequr nga Gavin Ëright dhe Enrica Bianchi, fshihen prapa këtij …

Lexo më shumë