fbpx

Tag Archives: fazat e jetës

Shtatë fazat e jetës suaj

jeta

Shumë herë njerëzit ankohen se kanë lindur në kohën ose epokën e gabuar ose dhe në vendin e gabuar. Pse ndodh kjo? Ka shumë shpjegime dhe shumë njerëz besojnë se ne jetojmë në këtë planet më shumë se një herë. Pjesa më ngacmuese është se nuk kemi asnjë kujtim nga …

Lexo më shumë