fbpx

Tag Archives: Fatmir Limaj

Limaj e Vujçiq diskutojnë për malazezët që jetojnë në Kosovë

Limaj_Vujçiq

Zëvendëskryeministri Fatmir Limaj ka takuar Kryetarin e Shoqatës së Malazezëve të Kosovës, Slobodan Vujçiq, me ç’rast është diskutuar për hartimin dhe miratimin e Planit të Veprimit për Strategjinë e Bashkëpunimit dhe Integrimit të Malazezëve. Vujçiq ka thënë që duke zbatuar plotësisht këtë strategji, malazezët e Kosovës do të barazohen në …

Lexo më shumë

Limaj kërkon 7 milionë euro dëmshpërblim për rastin “MTPT”

Fatmir-Limajj_infoglobi

7 milion euro dëmshpërblim ka kërkuar zëvendëskryeministri dhe ish-ministri i Ministrisë së Transportit dhe Postë-Telekomunikacionit, Fatmir Limaj, për procesin e padrejtë gjyqësor ndaj tij në rastin “Kleçka”. Ish-ministri i MTPT-së, Fatmir Limaj, ndaj të cilit të premten përfundoi maratona e procesit gjyqësor, në të cilën akuzohej për krim të organizuar …

Lexo më shumë

Anulohen 3 seanca ndaj ZVKM Fatmir Limaj

Fatmir Limaj, Nisma

Tri seanca të gjykimit të zëvendëskryeministrit Fatmir Limaj për krim të organizuar dhe shpërdorim detyre janë anuluar. Lajmin për anulim të tri seancave që ishin paraparë për tri ditë rresht e konfirmoi Sevdali Zejnullahu, avokati i Shpëtim Telakut, të akuzuarit tjetër të këtij procesi gjyqësor. Zejnullahu tha se ka pranuar …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!