fbpx

Tag Archives: false

270 milion llogari false në Facebook

Facebook_infoglobi

Facebook pranoi se 270 milion llogari në rrjetin social nuk janë legjitime duke vënë në pikëpyetje integritetin e rrjetit social i cili është nën presion nga autoritetet Amerikane për ndërhyrjen e Rusisë në zgjedhjet presidenciale. Rrjeti social tha se kishte zbuluar më shumë llogari të rreme dhe të dyfishta sesa …

Lexo më shumë