fbpx

Tag Archives: fakte

…dhe fakte tjera interesante?

Ndodhi në këtë ditë

A i keni ditur këto fakte interesante…? Njerëzit që shkruajnë me dorë të djathtë, jetojnë mesatarisht 10 vjet më shumë se njerëzit që shkruajnë me dorë të majtë. Njerëzit besojnë në çdo gjë që u pëshpëritet në vesh. 92% e njerëzve të paktën një herë në jetë kanë tentuar ta mbyllin …

Lexo më shumë