Tag Archives: Evropa

Haradinaj e Apostollova bisedojnë për sundimin e ligjit

haradinaj e apostollova

Kryeministri i Kosovës ka zhvilluar takim të rregullt me Përfaqësuesen e Posaçme të BE-së në Kosovë, Nataliya Apostolova me të cilën kanë biseduar për avancimin e rrugës euro-atlantike të Kosovës, thellimin e bashkëpunimit rajonal si dhe për fuqizimin e sundimit të ligjit. Përmes Facebook-ut, kryeministri ka shprehur përkushtimin e Qeverisë …

Lexo më shumë

“Ofelia” do të godasë Evropën

Nga stuhi tropikale, “Ofelia” është shndërruar në uragan të kategorisë së parë dhe po i drejtohet Evropës. Paralajmërimin e lëshon Qendra Kombëtare e Uraganëve në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, që vlerëson se stuhia e radhës e këtij sezoni në Atlantik ndodhet rreth 1 200 km në jugperëndim të Azoreve …

Lexo më shumë