Tag Archives: Evliaana Berani

Ekskluzive: Flet ambasadorja e BE-së në Kosovë Nataliya Apostolova

nataliya apostolova , evliana berani

Në intervistën ekskluzive për magazinën informative “55 minuta” , Ambasadorja e Bashkimit Evropian në Kosovë, Nataliya Apostolova ka prekur çështje të shumta me interes për publikun. Intervistoi: Evliana BERANI  Ajo ka folur për të arriturat por edhe për dobësitë dhe mangësitë e institucioneve të Kosovës në rrugën e tyre drejt …

Lexo më shumë