fbpx

Tag Archives: europol

Hapja e zyreve të Europolit në 6 shtetet e Ballkanit – kriter për anëtarësim

europol

Si pjesë pakos së kritereve që duhet të përmbushen për të mundësuar integrimin e shteteve të Ballkanit Perëndimor në Bashkimin Evropian, janë edhe një varg masash e reformash në sektorin e drejtësisë. Krahas luftës së pakompromis të korrupsionit dhe krimit të organizuar, Brukseli ka planin prej 14 masash të veçanta …

Lexo më shumë

Europol zbulon laboratore falsifikimi të pasaportave, ka edhe të dyshuar shqiptarë

europoli dhe krimi kibernetik

Në Greqi një nga rrjetet më të mëdha të trafikut të emigrantëve, pjesë e te cileve ishin edhe 6 shtetas shqiptare është dekonspiruar nga EUROPOL. Lajmin e japin sot mediat greke, sipas të cilave rrjeti i trafikantëve i pajiste emigrantët me pasaporta të falsifikuara. Operacioni është bërë në bashkëpunim me Europolin …

Lexo më shumë