fbpx

Tag Archives: Europës

Problemi i bërthamës së Europës

Harold James_infoglobi

Me populizmin endemik në skajet e veta, Bashkimi Europian është qartazi në një periudhë të pasigurisë së thellë. Autor: HAROLD JAMES Nëse liderët e BE-së duan ta rregullojnë situatën, e cila nuk lidhet me ekonominë apo emigracionin, por me lidershipin franko-gjerman. Zgjedhja e presidentit Emmanuel Macron në Francë dhe vazhdimësia e …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!