fbpx

Tag Archives: Europë

Eurodeputetët dezinformohen zyrtarisht

ep today, europe, Mariya Gabriel , brukses. kremlin

EP Today boton rreth 25 artikuj në ditë dhe është një “platformë lobimi, e prezantuar si një gazetë serioze, që synon të ketë si audiencë vendimmarrësit e BE-së” Task forca BE-së përgjegjëse për dezinformimin ka zbuluar se një “revistë e cila pretendon se është për Parlamentin Europian”,  gjysmën e artikujve  …

Lexo më shumë

Tetëdhjetë vjet pas luftës

Gjermania i përkulet viktimave polake të tiranisë gjermane dhe kërkon falje Presidenti i Gjermanisë, Frank-Walter Steinmeier i ka kërkuar falje Polonisë, për konfliktin më të përgjakshëm të historisë, gjatë një ceremonie në qytetin ku bombat e para ishin hedhur gjatë Luftës së Dytë Botërore, 80 vjet më parë. “Përkulem para …

Lexo më shumë