fbpx

Tag Archives: Eulex

EULEX ngrit aktakuzë kundër gjashtë personave

eulex

Një prokuror i EULEX-it ka ngritur një aktakuzë kundër gjashtë të pandehurve. Aktakuza është ngritur në Gjykatën Themelore të Mitrovicës.​ Në një komunikatë nga Prokuroria e Shtetit thuhet se “të pandehurit akuzohen për veprat penale, posedim i paautorizuar i armëve, mundësim ose detyrim në prostitucion, ushtrim i ndikimit, mashtrim dhe …

Lexo më shumë

EULEX-i pushon hetimet ndaj Shaip Mujës, Alush Gashit e Nuhi Ukës në rastin “Medicus 2”

eulex

Afro pesë vjet pasi kanë filluar hetimet në rastin “Medicus 2”, EULEX-i ka hequr dorë nga ndjekja penale kundër shtatë prej tetë të akuzuarve. Në mesin e të dyshuarve, që tanimë nuk do të ndiqen më penalisht janë: ish-deputeti i PDK-së, Shaip Muja, ish-ministri i Shëndetësisë, Alush Gashi dhe ish-kryetari …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!