Tag Archives: esma

ESMA: Kujdes me monedhat virtuale

Autoritetet rregullatorë Evropiane paralajmëruan investitorët ditën e sotme rreth rreziqeve që u kanosen nga monedhat kriptografike dhe format eksperimentale të financimit siç janë ICO. Autoriteti i Mbikëqyrjes së Tregjeve dhe Letrave me vlerë (ESMA) tha ditën e Hëne se Initial Coin Offerings (ICO) janë të pa rregulluara, jo transparente dhe …

Lexo më shumë