fbpx

Tag Archives: equality gender

Mundësi të barabarta

Ursula Von de Meyer, be, equality gender

Von der Leyen, femra e parë në krye të Komisionit Europian me barazi gjinore me 13 femra dhe 14 meshkuj Presidentja e ardhshme e Komisionit Europian, Ursula von der Leyen,  emëroi ekipin e saj të fortë prej 27 anëtarësh,  ku mbajti danezen Margrethe Vestager në postin kritik të konkurrencës dhe …

Lexo më shumë