fbpx

Tag Archives: ep today

Eurodeputetët dezinformohen zyrtarisht

ep today, europe, Mariya Gabriel , brukses. kremlin

EP Today boton rreth 25 artikuj në ditë dhe është një “platformë lobimi, e prezantuar si një gazetë serioze, që synon të ketë si audiencë vendimmarrësit e BE-së” Task forca BE-së përgjegjëse për dezinformimin ka zbuluar se një “revistë e cila pretendon se është për Parlamentin Europian”,  gjysmën e artikujve  …

Lexo më shumë