fbpx

Tag Archives: Enver Hasani

Ngrihet kallëzim penal ndaj Enver Hasanit, akuzon Thaçin për “rrugaçëri”

enver hasani 2

Enver Hasani do të nisë një betejë tjetër me drejtësinë. Policia e Kosovës ka ngritur kallëzim penal për ish-kryetarin e Gjykatës Kushtetuese të Kosovës, për kallëzim të rremë lidhur me dyshimet që ngriti në publik rreth manipulimeve të dosjes së provimit të jurisprudencës së Kryeprokurorit të Shtetit, Aleksandër Lumezi. Lënda tashmë …

Lexo më shumë

ORCA denoncon Enver Hasanin

orca_infoglobi

Në vazhdën e aktiviteteve të saj ORCA sot ka dorëzuar në Këshillin e Etikës të Universitetit të Prishtinës denoncimin për Enver Hasanin të dënuar për veprën penale mashtrim në detyrë sipas kodit Penal të Kosovës. Kodi i Etikës, Rregullorja për Masat dhe Procedurat Disiplinore ndaj Personelit Akademik të Universitetit të …

Lexo më shumë