fbpx

Tag Archives: Engjell Agaci

Engjell Agaci, marrëveshje me universitetet

Engjell Agaci

Sekretari i Përgjithshëm i Kryeministrisë, Engjell Agaci, nënshkroi marrëveshje me Fakultetin e Drejtësisë dhe të Ekonomisë, të Universitetit të Tiranës. Sipas Këshillit të Ministrave, procesi i shkrimit të ligjeve është një nga mjetet më të rëndësishme për realizimin e një qeverisjeje të mirë dhe të bazuar në parimet e shtetit …

Lexo më shumë