fbpx

Tag Archives: engel

Kongresmeni Engel përshëndet Vendimin për Jeruzalemin kryeqytet të Izraelit

Eliot Engel

Eliot Engel, përfaqësues i Komitetit pë Marrëdhënie me Jashtë i Kongresit amerikan, dhe kongresmeni shumë vjeçar nga radhët e demokratëve ka mbështetur vendimin e Presidentit të ShBA-ve, Donald Trum për njohjen zyrtare të Jeruzalemit kryeqytet të Izraelit. “Unë mbështes vendimin për njohjen e Jeruzalemit si kryeqytet të përjetshëm të Jeruzalemit, …

Lexo më shumë

Engel: Na mashtruan, Palestina u anëtarësua në Interpol, Kosova jo. Ja pse

eliot engel

Kongresmeni amerikan, Eliot Engel, ka thënë se kinezët dhe rusët e mashtruan Amerikën gjatë Asamblesë së Përgjithshme vjetore të Organizatës Ndërkombëtare të Policisë, INTERPOL, e cila përfundoi me anëtarësimin e Palestinës në këtë organizatë, por jo edhe të Kosovës. Derisa Asambleja e Përgjithshme e Interpolit po mbahej në Pekin, SHBA-ja …

Lexo më shumë