fbpx

Tag Archives: emigrantët

Gjermania, shteti me më së shumti diasporë shqiptare të regjistruar

gjermani emigrantet

Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike ka bërë sot prezantimin e publikimit “Rezultatet preliminare të regjistrit të diasporës, sipas ndarjes më të lartë administrative territoriale nëpër shtete”. Zëvendësministri në detyrë i Diasporës, Isni Kilaj, iu bëri thirrje të gjithë shqiptarëve të diasporës të regjistrohen, pasi sipas tij, ata i duhen …

Lexo më shumë

Kanada mbron emigrantët

kanada

Kanadaja renditet si vendi i parë në botë për lehtësira ndaj emigrantëve. Ndryshe nga çfarë po ndodh me fqinjët e tyre të fuqishëm SHBA-në, qeveria kanadeze dhe agjenci të ndryshme kanë publikuar një sërë botimesh të gazetarëve të ndryshëm apo organizatave joqeveritare të gjitha masat për mbrojtjen e emigrantit. Ky …

Lexo më shumë