Tag Archives: emërohet

Kosovë : Emërohet edhe zv. ministri i 68

maxhuni_15_dhjetor_zvm

Gjatë ditëve të fundi, apo më konkretisht me 15 dhjetor, kabinetit qeveritar të Ramush haradinajt iu shtua edhe një zëvendës ministër, i 68 me radhë. Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka emëruar zëvendësministër, Shukri Maxhunin, por dokumentin e ka nënshkruar Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj. “Zëvendësministri emërohet për …

Lexo më shumë