fbpx

Tag Archives: Emerik Spiga

Borë në planetin Mars

Mars

Stuhi të fuqishme të borës godasin gjatë natës planetin e kuq, thuhet në një studim të publikuar këtyre ditëve në revistën Nature Geosience. “Kemi fakte për ekzistimin e stuhive të borës në Mars”, tha Emerik Spiga, shkencëtar nga Laboratori për meteorologji dinamike dhe njëri nga njerëzit kryesorë në këtë studim. …

Lexo më shumë