fbpx

Tag Archives: elvira berisha

Trashegëmia e vendit dhe brezave

nexhmije pagarusha, ministria e kultures rinise dhe sportit, elvira berisha, shaban maxharraj, integra

Nexhmije Pagarusha, me një rrëfim personal dhe origjinal të udhëtimit në jetën dhe krijmtarinë e saj në mongrafi Monongrafia për Nexhmijen ka përmbledhur jetën dhe veprimtarinë e saj prej artisteje. Kjo mongrafi është e ndarë në 13 kapituj dhe ka paraqitur rrugën e këngëtares nga fëmijëria deri në ditët e …

Lexo më shumë