Tag Archives: ELTON SKENDAJ

Defektet dhe arritjet e shtetndërtimit

ELTON SKENDAJ, INTERVISTE,

Kandidati për doktoraturë në universitetin e Cornell-it në SHBA, Elton Skendaj,në një intervistë për Info Globin shpalosi vlerësimet e tij për procesin e shtetndërtimit në Kosovë. Intervistoi: Evliana BERANI Skendaj,që  mbrojti tezën në Cornell mbi shtet-ndërtimin dhe demokratizimin në Kosovë , nuk pajtohet me konstatimin e shpeshtë nga   ndërkombëtarët se …

Lexo më shumë