Tag Archives: ekspertiza

Çka thotë ekspertiza gjermane për rastin Limaj

Fatmir-Limajj_infoglobi

Parregullsitë në procedura të prokurimit, të cilat janë evidencuar me ekspertizë, sipas ekspertit gjerman, Klaus Groth, ngrenë dyshime për manipulime në çmime dhe kurdisje të tenderëve në kohën e ish-ministrit të Transportit dhe Postë-Telekomit (MTPT), Fatmir Limaj. Ai, të mërkurën, ka dëshmuar në procesin gjyqësor që po zhvillohet kundër Limajt, …

Lexo më shumë