fbpx

Tag Archives: ekonomia joformale

Prezantohet vlerësimi i vëllimit të ekonomisë joformale në Kosovë

ekonomia_joformale_infoglobi

Ministria e Financave dhe Zyra e BE-së në Kosovë përmes projektit të financuar nga BE-ja “Mbështetja e mëtejmë për institucionet e Kosovës në luftën kundër krimit të organizuar, korrupsionit dhe ekstremizmit të dhunshëm”, sot do të prezantojnë vlerësimin e vëllimit të ekonomisë joformale në Kosovë. Në këtë prezantim do të …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!